Search

In Stock

Vitamin D3 60 Goma

Mbështet mirëqenien e imunitetit, shëndetin e frymëmarrjes, dhe një humor pozitiv
Ofron 2000 IU (50 mcg) të fuqishme të vitaminës D3 si kolekalciferol si forma më aktive biologjikisht
Goma përtypëse me shije dredhzës

1,550.00L

Vitaminë D3 Goma Përtypëse me shije të dredhzës.
Ofron sasi të fuqishme 2000 IU Vitaminë D si kolekalciferol, forma më aktive biologjikisht.
Një zgjidhje praktike e shijshme për të plotësuar nevojat me këtë vitaminë tepër të rëndësishme për shëndetin tonë.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, përtypni një çamçakëz në ditë. Përtypeni mirë përpara se të gëlltisni. Gummies mund të ngjiten së bashku, por kjo nuk ndikon në fuqinë, cilësinë ose efikasitetin e produktit.

Paketimi: 60 Goma

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse jeni duke marrë ndonjë medikament me recetë ose nëse keni një gjendje mjekësore, veçanërisht hiperkalcemi ose çrregullime të veshkave. Ky produkt duhet të përdoret nën mbikëqyrjen e një profesionisti të kujdesit shëndetësor për të monitoruar nivelet e vitaminës D në gjak. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Nuk është menduar për përdorim nga fëmijët. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Gummy % Daily Value
Calories 10
Total Carbohydrates 2 g 1%†
Total Sugars 1 g *
Includes 1 g Added Sugars 2%
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 50 mcg 250%

†Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart