Search

Showing all 4 results

Sort by

Albion Magnesium Glycinate 90 Kapsula

1,200.00L
  • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve, kockave dhe zemrës
  • Promovon përthithjen optimale
  • Promovon relaksimin e mendjes dhe trupit për t'ju ndihmuar të bëni një gjumë të qetë të natës
1,200.00L

Magnesium Marin + B6 60 Kapsula

770.00L
Nutriexpert Marine Magnesium B6+ kombinon përbërësit aktivë me efekte sinergjike në një formulë unike.
770.00L

Triple Magnesium Complex 400 mg 100 Kapsula

950.00L
Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes Përmban tre burime të dallueshme të magnezit Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
950.00L

Triple Magnesium Complex 400 mg 30 Kapsula

540.00L
Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes Përmban tre burime të dallueshme të magnezit Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
540.00L

Back to Top
Product has been added to your cart