Search

Bestsellers in Herbale

Tongkat Ali 120 Kapsula

1,400.00L
Bimë seksualisht stimuluese nga Malajzia që mbështet dëshirën seksuale dhe libidon Ruan shëndetin hormonal Rrit qëndrueshmërinë
1,400.00L

Ginkgo me Vinpocetinë 60 Kapsula

1,179.00L
 • Ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës
 • Promovon fokusin dhe avantazhin mendor
 • Nxit qarkullimin e shendetshem
1,179.00L

Passion Maca 60 Kapsula

1,770.00L
Bimë tradicionale për shëndetin seksual Burrat dhe gratë përdorin për të promovuar vitalitetin, seksualitetin, ekuilibrin hormonal dhe qëndrueshmërinë Energjetik natyral i cili përmirëson aftësitë psikofizike
1,770.00L

Saw Palmetto 540 MG 100 Kapsula

1,100.00L
Mbështet shëndetin e prostatës Promovon rrjedhjen dhe frekuencën e shëndetshme të traktit urinar Formula Full Spectrum përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
1,100.00L

Spiruline 500 mg 60 Kapsula

920.00L
Kombinimi optimal i pluhurit Spirulina dhe Vitaminës B6, për të ruajtur tonin dhe vitalitetin.
920.00L

Milk Thistle 500 MG 30 Kapsula

850.00L
Mbështet detoksifikimin e mëlçisë dhe shëndetin e përgjithshëm të saj, E pasur me antioksidqant flavonoide . Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
850.00L

Chasteberry Fruit 400 MG 120 Kapsula

1,300.00L
Mbështet prodhimin dhe ekuilibrin e hormoneve Ndihmon në lehtësimin e shqetësimit mujor të grave Full Spectrum® Formulë e të gjithë frutit
1,300.00L

Showing 1–12 of 14 results

Sort by

Aloe Vera Gel 1L

1,720.00L
 • Ofron 10 g xhel të gjetheve të brendshme të aloe për njëmirëqenieje të përgjithshme shëndetësore;
 • Tonik tradicional për shëndetin e tretjes;
 • Mund të përdoret direkt për të qetësuar  lëkurën në rastet e diegies nga dielli, lëndimet, alergjitë, redukton striet, ngadalsimin e plakjes.
 • Mbështet metabolizmin e shëndetshëm të glukozës në gjak
1,720.00L

Chasteberry Fruit 400 MG 120 Kapsula

1,300.00L
Mbështet prodhimin dhe ekuilibrin e hormoneve Ndihmon në lehtësimin e shqetësimit mujor të grave Full Spectrum® Formulë e të gjithë frutit
1,300.00L

Evening Primrose Oil 100 Softgels

1,130.00L
 • Promovon ekuilibrin hormonal
 • Promovimin e lagështisë dhe elasticitetit të lëkurës
 • Mbështet lëvizshmërinë dhe rehatinë e kyçeve
1,130.00L

Ginkgo me Vinpocetinë 60 Kapsula

1,179.00L
 • Ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës
 • Promovon fokusin dhe avantazhin mendor
 • Nxit qarkullimin e shendetshem
1,179.00L

Gotu Kola 435 MG 60 Kapsula

1,000.00L
 • Për shëndetin e trurit, vëmendje dhe kujtesë
 • Mbështet shëndetin e enëve të gjakut dhe rrjedhjen e gjakut
 • Promovon qarkullim të shëndetshëm dhe vitalitet të përgjithshëm
1,000.00L

Graviola 530 mg 60 Kapsula

1,650.00L
 • Tradicionalisht përdoret për të mbështetur një sistem të shëndetshëm imunitar
 • Shëndetin e tretjes dhe relaksimin
 • Përmban një shumëllojshmëri të gjerë të fitonutrientëve bioaktive
1,650.00L

Milk Thistle 500 MG 100 Kapsula

1,200.00L
Mbështet detoksifikimin e mëlçisë dhe shëndetin e përgjithshëm të saj, E pasur me antioksidant flavonoide . Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
1,200.00L

Milk Thistle 500 MG 30 Kapsula

850.00L
Mbështet detoksifikimin e mëlçisë dhe shëndetin e përgjithshëm të saj, E pasur me antioksidqant flavonoide . Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
850.00L

Oregano Oil 120 Softgels

1,210.00L
Përqendruar për të mbështetur funksionin imunitar përmes mbrojtjes antioksidante Mbështet shëndetin gastrointestinal, të frymëmarrjes dhe të traktit urinar Softgel me përthithje të lartë, të fuqishëm, me bazë vaj ulliri. Në formë të sogtgel lehtësojnë gëlltiten,  përmbajnë 150 mg vaj të fuqishëm rigon në një bazë vaj ulliri
1,210.00L

Passion Maca 60 Kapsula

1,770.00L
Bimë tradicionale për shëndetin seksual Burrat dhe gratë përdorin për të promovuar vitalitetin, seksualitetin, ekuilibrin hormonal dhe qëndrueshmërinë Energjetik natyral i cili përmirëson aftësitë psikofizike
1,770.00L

Saw Palmetto 540 MG 100 Kapsula

1,100.00L
Mbështet shëndetin e prostatës Promovon rrjedhjen dhe frekuencën e shëndetshme të traktit urinar Formula Full Spectrum përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
1,100.00L

Spiruline 500 mg 60 Kapsula

920.00L
Kombinimi optimal i pluhurit Spirulina dhe Vitaminës B6, për të ruajtur tonin dhe vitalitetin.
920.00L

Back to Top
Product has been added to your cart