Search

Showing all 4 results

Sort by

Daily B-Complex 100 Kapsula

950.00L
  • Përmban kompleks të plotë të vitaminës B për sistemin nervor, imunitetin dhe shëndetin kardiovaskular
  • Mbështet disponimin pozitiv dhe mbrojtjen nga varfërimi i lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stresi
  • Siguron nevojat tuaja ditore për të gjitha 8 vitaminat thelbësore të kompleksit B plus kolinë, inositol dhe PABA
950.00L

Fer + Vitamin B 125 ml

1,200.00L
Rrit marrjen e hekurit
1,200.00L

Vitamin B12 100 Kapsula

800.00L
E rëndësishme për prodhimin e energjisë, shëndetin metabolik dhe prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut. Mbështet shëndetin kardiovaskular duke ndihmuar në balancimin e niveleve të homocisteinës Për mbështetje të sistemit nervor
800.00L

Vitamin B12 30 Kapsula

550.00L
Mbështet metabolizmin e energjisë. E domosdoshme për një sistem nervor të shëndetshëm. E rëndësishme për formimin e qelizave të kuqe të gjakut.
550.00L

Back to Top
Product has been added to your cart