Search

Showing all 2 results

Sort by

Vitamin A, C, E & Selenium 60 Softgels

1,500.00L
E studiuar klinikisht fuqia luftarake kundër radikalëve të lirë Rrit aktivitetin antioksidant Mbështet parandalimin e dëmtimit të qelizave dhe indeve
1,500.00L

Vitamin E-400 IU 60 Softgels

780.00L
  • Ofron mbrojtje antioksiduese për një zemër të shëndetshme dhe inde vitale
  • Lufton radikalet e lira në të gjithë trupin për mirëqenien e përgjithshme.
  • Mbron lëkurën dhe thonjët, forcon imunitetin
780.00L

Back to Top
Product has been added to your cart