Search

Showing all 3 results

Sort by

5-HTP & Melatonin 30 Kapsula

900.00L
  • Qasje me dy nivele për mbështetjen e gjumit
  • Mbështet prodhimin e serotoninës, e cila rregullon humorin
  • Ndihmon në rregullimin e ciklit zgjim - gjumë të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit
900.00L

Melatonin 3 mg 60 Kapsula

790.00L
Hormoni natyral që ndihmon në rregullimin e ciklit gjumë-zgjim të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit. Formulë 10 mg me fuqi të trefishtë – veçanërisht e dobishme për menaxhimin e modeleve të ndërprera të gjumit për shkak të orarit të punës, vonesës së avionit etj. Gjumi i qetë dhe rigjenerues është çelësi për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme.
790.00L

Sleep Essentials 60 Kapsula

990.00L
Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues Mund të ndihmojë në nxitjen e relaksimit dhe lehtësimin e tensionit nervor Nxit një ndjenjë qetësie
990.00L

Back to Top
Product has been added to your cart