Search

Showing all 10 results

Sort by

Gommes Vitamin D3

900.00L
Suplemente gome në formë ariu të pasura me vitaminë D3 me burim natyral.
900.00L

Vitamin D2 & D3 60 Kapsula

870.00L
Ruan shëndetin e kockave dhe dhëmbëve. Rrit absorbimin dhe ekuilibrin e kalciumit. Mbështet aktivitetin imunitar.
870.00L

Vitamin D3 1000 IU 30 Kapsula

420.00L
Mbështet shëndetin e kockave plus mirëqenien imune dhe kardiovaskulare. Promovon përthithjen e kalciumit në trup dhe Është forma më aktive biologjikisht e vitaminës D
420.00L

Vitamin D3 1000 IU 60 Kapsula

490.00L
Mbështet shëndetin e kockave plus mirëqenien imune dhe kardiovaskulare. Promovon përthithjen e kalciumit në trup dhe Është forma më aktive biologjikisht e vitaminës D
490.00L

Vitamin D3 20ml

900.00L
Ruan shëndetin e kockave dhe dhëmbëve dhe përforon mbrojtjen natyrore.
900.00L

Vitamin D3 60 Goma

1,550.00L
Mbështet mirëqenien e imunitetit, shëndetin e frymëmarrjes, dhe një humor pozitiv Ofron 2000 IU (50 mcg) të fuqishme të vitaminës D3 si kolekalciferol si forma më aktive biologjikisht Goma përtypëse me shije dredhzës
1,550.00L

Vitamin D3 Higher Potency 2000 IU 250 Kapsula

990.00L
Mbështet shëndetin e kockave, mirëqenien e imunitetit dhe më shumë Promovon përthithjen e kalciumit në trup Forma më aktive biologjikisht e D3
990.00L

Vitamin D3 Highest Potency 5000 IU 250 Softgels

1,290.00L
Mbështet shëndetin e kockave, mirëqenien e imunitetit, mirëqenien kardiovaskulare dhe më shumë Promovon përthithjen e kalciumit në trup Sofgel që gëlltiten lehtë
1,290.00L

Vitamin D3 Vaj Kokosi 2000 IU 60 Softgels

1,000.00L
Ruan shëndetin e kockave dhe dhëmbëve. Rrit absorbimin dhe ekuilibrin e kalciumit. Mbështet funksionin e shëndetshëm të sistemit imunitar. Mbështet shëndetin kardiovaskular, ekuilibrin e sheqerit në gjak dhe menaxhimin e peshës.
1,000.00L

Vitamin D3 Vaj Kokosi 5000 IU 60 Softgels

1,350.00L
Ruan shëndetin e kockave dhe dhëmbëve Rrit absorbimin dhe ekuilibrin e kalciumit Mbështet aktivitetin e shëndetshëm imunitar Mbështet shëndetin kardiovaskular, ekuilibrin e sheqerit në gjak dhe humbjen e peshës
1,350.00L

Back to Top
Product has been added to your cart