Search

Showing all 7 results

Sort by

L-Arginine 100 Kapsula

880.00L
 • Mbështet performancën sportive
 • Lidhet me metioninë dhe glicinë për të ndihmuar prodhimin e energjisë në trupin tuaj
 • Mbështet presionin e gjakut tashmë brenda intervalit normal
880.00L

L-Carnitine 30 Tableta

890.00L
 • Ndihmon në shndërrimin e yndyrës në energji
 • Promovon zhvillimin e muskujve
 • Mbështet rikuperimin dhe performancën e ushtrimeve
890.00L

L-Citrulline 60 Kapsula

1,520.00L
 • Promovon prodhimin e oksidit nitrik për të rritur qarkullimin e muskujve
 • Ndihmon në eliminimin e lodhjes
1,520.00L

L-Glutamine 100 Kapsula

990.00L
 • Mbështet rritjen dhe rikuperimin e muskujve, shëndetin e tretjes dhe siguron lëndë djegëse për aktivitet
 • Një lëndë djegëse efektive e trurit që ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës
 • Promovues i shkëlqyer i funksionit të shëndetshëm mendor
990.00L

L-Lysine 100 Kapsula

1,000.00L
 • Mbështet një përgjigje të shëndetshme, natyrale ndaj stresit të përditshëm dhe mbështet shëndetin e sistemit nervor
 • Mbështet zhvillimin e muskujve dhe funksionin kardiovaskular
 • Plotëson nevojat shtesë të kohërave me stres të lartë
1,000.00L

L-Theanine 60 Kapsula

1,790.00L
 • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe mirëqenien emocionale
 • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent
 • Ndihmon në lehtësimin e tensionit nervor
1,790.00L

L-Tryptophan 60 Kapsula

1,300.00L
 • Ndihmon në mbështetjen e niveleve të shëndetshme të serotoninës, gjumë të qetë dhe rregullon ritmin cirkadian të trupit
 • Aminoacid i rëndësishëm që duhet të merret nga dieta ose suplementet
1,300.00L

Back to Top
Product has been added to your cart