Search

Showing all 3 results

Sort by

CoQ10 30 mg 60 Kapsula

700.00L
  • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor, qëndrueshmërinë muskulore dhe fizike
  • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
  • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
700.00L

CoQ10 High Potency 100 mg 50 Softgels

1,390.00L
  • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor, qëndrueshmërinë muskulore dhe fizike
  • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
  • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
1,390.00L

CoQ10 Maximum Strength 200 MG 30 Kapsula

1,620.00L
  • Mbështet funksionin kardiovaskular
  • Prodhon ATP në trup
1,620.00L

Back to Top
Product has been added to your cart