Search

Showing all 7 results

Sort by

Ashwagandha 450 MG 100 Kapsula

1,000.00L
 • Bimë adaptogjene e cila përdoret tradicionalisht për të nxitur relaksimin
 • Ndihmon në mbështetjen e një përgjigjeje të shëndetshme ndaj stresit të përditshëm
 • Promovon një mentalitet të qetë dhe të relaksuar
 • Ndihmon në mbështetjen e ankthit të butë ose të rastësishëm
1,000.00L

GABA 500 MG 100 Kapsula

1,100.00L
 • Lehtëson tensionin nervor dhe efektet negative të stresit
 • Promovon një ndjenjë qetësie dhe relaksi
 • Mbështet një gjumë të qetë
1,100.00L

Ginseng Gele Royale 20 Ampula 10 ml

1,490.00L
 • Mbështet rezistencën e trupit
 • Lufton gjendjet e lodhjes
 • Toni fizik dhe intelektual
         
1,490.00L

L-Lysine 100 Kapsula

1,000.00L
 • Mbështet një përgjigje të shëndetshme, natyrale ndaj stresit të përditshëm dhe mbështet shëndetin e sistemit nervor
 • Mbështet zhvillimin e muskujve dhe funksionin kardiovaskular
 • Plotëson nevojat shtesë të kohërave me stres të lartë
1,000.00L

L-Theanine 60 Kapsula

1,790.00L
 • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe mirëqenien emocionale
 • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent
 • Ndihmon në lehtësimin e tensionit nervor
1,790.00L

Rhodiola Rosea Root 100 Kapsula

1,300.00L
 • Ndihmon në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të energjisë
 • Bima adaptogjene ndihmon në promovimin e një përgjigjeje të shëndetshme ndaj stresit të përditshëm mendor dhe fizik
 • Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
1,300.00L

Super Stress B Complex 100 Kapsula

1,350.00L
Formuluar posaçërisht për të rimbushur lëndët ushqyese të humbura gjatë periudhave me stres të lartë 500 mg vitaminë C me fuqi të lartë për mbrojtje të shtuar antioksiduese Mbështet një metabolizëm të shëndetshëm dhe nxit energjinë Promovoni relaksimin mendor dhe ndihmoni në mbështetjen e një përgjigjeje të shëndetshme ndaj stresit të përditshëm3
1,350.00L

Back to Top
Product has been added to your cart