Search

Showing all 3 results

Sort by

Folate 30 Kapsula

690.00L
  • Forma e avancuar, bioaktive e folatit
  • Promovon shëndetin e zemrës dhe prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut
  • Vitamin prenatale shumë e rëndësishme për nënat
690.00L

Pack Minceur Post Natal

2,200.00L
Paketa për dobësim pas lindjes
2,200.00L

Vegan Prenatal Multi 90 Kapsula

3,520.00L
Swanson Vegan Prenatal Multi është krijuar posaçërisht për të përmbushur nevojat unike të grave gjatë para konceptimit, shtatzënisë dhe laktacionit.
3,520.00L

Back to Top
Product has been added to your cart