Search

Showing all 11 results

Sort by

Albion Magnesium Glycinate 90 Kapsula

1,200.00L
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve, kockave dhe zemrës
 • Promovon përthithjen optimale
 • Promovon relaksimin e mendjes dhe trupit për t'ju ndihmuar të bëni një gjumë të qetë të natës
1,200.00L

Albion Selenium Complex 90 Kapsula

600.00L
 • Mirëmbanë shëndetin kardiovaskular, tiroidet dhe forcon imunitetin
 • Kombinohet me aminoacide për përthithje të përmirësuar
600.00L

Albion Zink 90 Kapsula

760.00L
 • Mbështet funksionin imunitar
 • Ruan shëndetin e prostatës
 • Lëndë ushqyese thelbësore për shikim të shëndetshëm
 • Mbështet metabolizmin e glukozës
760.00L

Calcium Citrate 60 Kapsula

750.00L
 • Ndihmon në ndërtimin dhe mbështetjen e kockave të forta
 • Forma shumë e absorbueshme e kalciumit
 • Lëndë ushqyese thelbësore për funksionin e zemrës, muskujve dhe nervave
750.00L

Kalcium me Vitamin D & K 100 Kapsula

890.00L
 • Ushqimi thelbësor për mirëmbajtjen e përditshme të kockave
 • Formula e kombinuar për përdorim të dobishëm të kalciumit në trup
 • Ofron vitamina D dhe K së bashku me 3 forma të kalciumit për mbështetje sinergjike të skeletit
890.00L

Magnesium Marin + B6 60 Kapsula

770.00L
Nutriexpert Marine Magnesium B6+ kombinon përbërësit aktivë me efekte sinergjike në një formulë unike.
770.00L

Potassium Aspartate 60 Kapsula

800.00L
Minerali elektrolit jetik për mirëqenien e përgjithshme Formë shumë e absorbueshme e kaliumit elementar Siguron dozën maksimale në vetëm një kapsulë
800.00L

Triple Magnesium Complex 400 mg 100 Kapsula

950.00L
Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes Përmban tre burime të dallueshme të magnezit Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
950.00L

Triple Magnesium Complex 400 mg 30 Kapsula

540.00L
Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes Përmban tre burime të dallueshme të magnezit Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
540.00L

Vitamin A, C, E & Selenium 60 Softgels

1,500.00L
E studiuar klinikisht fuqia luftarake kundër radikalëve të lirë Rrit aktivitetin antioksidant Mbështet parandalimin e dëmtimit të qelizave dhe indeve
1,500.00L

Zinc Citrate 50 MG 60 Kapsula

620.00L
Funksionimin e sistemit imunitar Është i rëndësishëm në formimin e ligamenteve Metabolizmin e yndyrnave, proteinave dhe karbohidrateve
620.00L

Back to Top
Product has been added to your cart