Search

Showing all 2 results

Sort by

Albion Selenium Complex 90 Kapsula

600.00L
  • Mirëmbanë shëndetin kardiovaskular, tiroidet dhe forcon imunitetin
  • Kombinohet me aminoacide për përthithje të përmirësuar
600.00L

Vitamin A, C, E & Selenium 60 Softgels

1,500.00L
E studiuar klinikisht fuqia luftarake kundër radikalëve të lirë Rrit aktivitetin antioksidant Mbështet parandalimin e dëmtimit të qelizave dhe indeve
1,500.00L

Back to Top
Product has been added to your cart