Search

In Stock

Vitamin A, C, E & Selenium 60 Softgels

E studiuar klinikisht fuqia luftarake kundër radikalëve të lirë
Rrit aktivitetin antioksidant
Mbështet parandalimin e dëmtimit të qelizave dhe indeve

1,500.00L

Të apasionuarit pas shëndetit dhe mirëqenies, të cilët janë në kërkim të një kompleksi antioksidues popullor dhe të fuqishëm, duhet t’i hedhin një vështrim nga afër Swanson ACES – Vitaminat A, C, E dhe Selenium. Ky kompleks i avancuar antioksidues kombinon fuqinë luftarake kundër radikaleve të lira të selenit dhe vitaminave A, C dhe E në xhelat e butë që gëlltiten lehtë për ushqim mbrojtës optimal. Ky kompleks antioksidant me cilësi të lartë dhe me fuqi të lartë ju jep katër antioksidantë thelbësorë në një formulë efektive për të promovuar parandalimin e dëmtimit të qelizave dhe indeve si rezultat i radikaleve të lira.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një xhel të butë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Softgel

Amount Per Serving % Daily Value
Vitamin A (as beta-carotene)

7,500 mcg RAE
833%
Vitamin C (as ascorbic acid)

500 mg
556%
Vitamin E (as d-alpha tocopheryl acetate)

180.2 mg
1,201%
Selenium (from selenium yeast)

50 mcg
91%

Back to Top
Product has been added to your cart