Search

Showing all 3 results

Sort by

Albion Zink 90 Kapsula

760.00L
  • Mbështet funksionin imunitar
  • Ruan shëndetin e prostatës
  • Lëndë ushqyese thelbësore për shikim të shëndetshëm
  • Mbështet metabolizmin e glukozës
760.00L

Astaxanthin & Zeaxanthin 60 Kapsula

1,700.00L
  • Ofron mbrojtje antioksiduese nga drita blu e pajisjes dixhitale për shëndetin e syve
  • Shuarës i fuqishëm plotësues i radikalëve të lirë
  • Ofron mbrojtje të fuqishme antioksidante
1,700.00L

Synergistic Eye Health 60 Softgels

1,090.00L
Ofron mbrojtje antioksiduese nga drita blu e pajisjes dixhitale për shëndetin makular Përmban luteinën nga ekstrakti i kumakit në fuqinë maksimale të përdorur në studimet e shëndetit të shikimit, plus OmniXan® zeaxanthin nga paprika - një shuarës i fuqishëm plotësues i radikalëve të lirë Vetitë antioksiduese ndihmojnë në mbrojtjen e trurit dhe organeve të tjera kundër radikaleve të lira për të nxitur njohjen dhe plakjen e shëndetshme
1,090.00L

Back to Top
Product has been added to your cart