Search

Showing all 8 results

Sort by

5-HTP & Melatonin 30 Kapsula

900.00L
 • Qasje me dy nivele për mbështetjen e gjumit
 • Mbështet prodhimin e serotoninës, e cila rregullon humorin
 • Ndihmon në rregullimin e ciklit zgjim - gjumë të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit
900.00L

Extra Strength Melatonin 60 Kapsula

950.00L
 • Ndihmon në mbështetjen e një cikli të shëndetshëm gjumë-zgjim
 • Mund të rivendosë modelet normale të gjumit
 • Nivelet e duhura të melatoninës janë të lidhura me njohjen e shëndetshme dhe menaxhimin e stresit
950.00L

GABA 500 MG 100 Kapsula

1,100.00L
 • Lehtëson tensionin nervor dhe efektet negative të stresit
 • Promovon një ndjenjë qetësie dhe relaksi
 • Mbështet një gjumë të qetë
1,100.00L

L-Tryptophan 60 Kapsula

1,300.00L
 • Ndihmon në mbështetjen e niveleve të shëndetshme të serotoninës, gjumë të qetë dhe rregullon ritmin cirkadian të trupit
 • Aminoacid i rëndësishëm që duhet të merret nga dieta ose suplementet
1,300.00L

Melatonin 3 mg 60 Kapsula

790.00L
Hormoni natyral që ndihmon në rregullimin e ciklit gjumë-zgjim të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit. Formulë 10 mg me fuqi të trefishtë – veçanërisht e dobishme për menaxhimin e modeleve të ndërprera të gjumit për shkak të orarit të punës, vonesës së avionit etj. Gjumi i qetë dhe rigjenerues është çelësi për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme.
790.00L

Sleep Essentials 60 Kapsula

990.00L
Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues Mund të ndihmojë në nxitjen e relaksimit dhe lehtësimin e tensionit nervor Nxit një ndjenjë qetësie
990.00L

Sommeil 125 ml

1,050.00L
Sirupi PEDIAKID Sommeil ka përbërës natyralë aktivë për të ndihmuar të bini në gjumë dhe për të parandaluar zgjimin gjatë natës. Formula e tij e butë dhe qetësuese përmban ekstrakte kamomil, livando, borzilok dhe murriz, magnez, të cilët janë idealë për të relaksuar fëmijët dhe lehtësisht në kohën e gjumit. Ruani vigjilencën, për një rritje personale optimale.
1,050.00L

Triple Strength Melatonin 10 mg 60 Kapsula

1,130.00L
 • Hormoni natyral që ndihmon në rregullimin e ciklit gjumë-zgjim të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit
 • Formulë 10 mg me fuqi të trefishtë – veçanërisht e dobishme për menaxhimin e modeleve të ndërprera të gjumit për shkak të orarit të punës, vonesës së avionit etj
 • Gjumi i qetë dhe rigjenerues është çelësi për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme
1,130.00L

Back to Top
Product has been added to your cart