Search

Bestsellers in Shëndeti i Trurit

Ginkgo me Vinpocetinë 60 Kapsula

1,179.00L
 • Ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës
 • Promovon fokusin dhe avantazhin mendor
 • Nxit qarkullimin e shendetshem
1,179.00L

Omega 3 Vaj Peshku me Vitamin D

850.00L
Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe metabolizmin e sheqerit në gjak Mbështet funksionin kognitiv dhe zhvillimin e shëndetshëm të trurit Mbështet lëkurën, kyçet dhe indet lidhëse të shëndetshme
850.00L

L-Theanine 60 Kapsula

1,790.00L
 • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe mirëqenien emocionale
 • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent
 • Ndihmon në lehtësimin e tensionit nervor
1,790.00L

Inositol 650 MG 100 Kapsula

1,700.00L
 • Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale
 • Mbështet shëndetin dhe funksionin e mëlçisë
 • Një anëtar i familjes së vitaminave B
1,700.00L

Lion's Mane Mushroom 60 Kapsula

1,400.00L
 • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe të përgjithshëm
 • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent
 • Inkurajon sintezën e faktorit të rritjes nervore për rritjen dhe mirëmbajtjen e qelizave nervore
1,400.00L

Vitamin B12 100 Kapsula

800.00L
E rëndësishme për prodhimin e energjisë, shëndetin metabolik dhe prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut. Mbështet shëndetin kardiovaskular duke ndihmuar në balancimin e niveleve të homocisteinës Për mbështetje të sistemit nervor
800.00L

Gotu Kola 435 MG 60 Kapsula

1,000.00L
 • Për shëndetin e trurit, vëmendje dhe kujtesë
 • Mbështet shëndetin e enëve të gjakut dhe rrjedhjen e gjakut
 • Promovon qarkullim të shëndetshëm dhe vitalitet të përgjithshëm
1,000.00L

Showing 1–12 of 19 results

Sort by

Alpha Lipoic Acid 600 MG 60 Kapsula

2,750.00L
 • Ofron mbrojtje të antioksidantëve të tretshëm në ujë dhe në yndyrë
 • Antioksidant i fuqishëm i njohur për regjenerimin e antioksidantëve të tjerë si vitaminat C dhe E
 • Mbështetje e shkëlqyer për funksionin e shëndetshëm metabolike
 • Mbështet nivele të shëndetshme të presionit të gjakut
2,750.00L

Brain Essentials 60 Kapsula

1,825.00L
 • Ndihmon në ruajtjen e kujtesës së shëndetshme dhe funksionit kognitiv
 • Mbështet rregullimin e humorit
 • Mbështet funksionin e shëndetshëm të trurit
1,825.00L

Cafeine + Energie Instant 14 Sticks

990.00L
VITAMIN’ 22 CAFFEINE + “INSTANT ENERGY” është formuluar posaçërisht nga përbërësit më të mirë aktivë për të optimizuar kapacitetet fizike dhe intelektuale, në kontekstin e një aktiviteti intensiv profesional apo jetës studentore.
990.00L

Cervotonus 60 Kapsula

1,200.00L
Memorie dhe koncentrim!
1,200.00L

Ginkgo Biloba Extract 30 Kapsula

490.00L
 • Ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës
 • Mund të ndihmojë në mbështetjen e shëndetit të trurit dhe sistemit nervor
 • Tradicionalisht përdoret për të promovuar fokusin dhe avantazhin mendor
490.00L

Ginkgo me Vinpocetinë 60 Kapsula

1,179.00L
 • Ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës
 • Promovon fokusin dhe avantazhin mendor
 • Nxit qarkullimin e shendetshem
1,179.00L

Gommes Omega 3

900.00L
Merr pjesë në rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve, mbështet funksionin kognitiv
 • E pasur me omega 3
 • Vitaminat A, B5, B6, E dhe zink
 • Formulë praktike me një shije të shijshme
PEDIAKID® Omega 3 Goma përtypëse përmban vaj liri e pasur me Omega 3, Vitamin E, B5 dhe B6, Vitamin A dhe zink për rritje normale dhe zhvillim të mirë të fëmijëve. Mbështet funksionet kognitive koncentrim, kujtesë, mbështet zhvillimin normal të sistemit nervor, me shije natyrale të limonit, shije të cilën fëmijët nuk do ta refuzojnë.  
900.00L

Gotu Kola 435 MG 60 Kapsula

1,000.00L
 • Për shëndetin e trurit, vëmendje dhe kujtesë
 • Mbështet shëndetin e enëve të gjakut dhe rrjedhjen e gjakut
 • Promovon qarkullim të shëndetshëm dhe vitalitet të përgjithshëm
1,000.00L

Green Tea 30 Kapsula

500.00L
 • Përmban polifenole antioksidante që neutralizojnë radikalet e lira
 • Mbështet energjinë e shëndetshme, vitalitetin dhe funksionin e trurit
 • Promovon rehatinë e kyçeve, shëndetin kardiovaskular dhe mbrojtjen imunitare
500.00L

Inositol 650 MG 100 Kapsula

1,700.00L
 • Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale
 • Mbështet shëndetin dhe funksionin e mëlçisë
 • Një anëtar i familjes së vitaminave B
1,700.00L

Inositol 650 mg 30 Kapsula

750.00L
 • Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale
 • Mbështet shëndetin dhe funksionin e mëlçisë
 • Një anëtar i familjes së vitaminave B
750.00L

L-Lysine 100 Kapsula

1,000.00L
 • Mbështet një përgjigje të shëndetshme, natyrale ndaj stresit të përditshëm dhe mbështet shëndetin e sistemit nervor
 • Mbështet zhvillimin e muskujve dhe funksionin kardiovaskular
 • Plotëson nevojat shtesë të kohërave me stres të lartë
1,000.00L

Back to Top
Product has been added to your cart