Search

Showing all 2 results

Sort by

Calcium Citrate 60 Kapsula

750.00L
  • Ndihmon në ndërtimin dhe mbështetjen e kockave të forta
  • Forma shumë e absorbueshme e kalciumit
  • Lëndë ushqyese thelbësore për funksionin e zemrës, muskujve dhe nervave
750.00L

Kalcium me Vitamin D & K 100 Kapsula

890.00L
  • Ushqimi thelbësor për mirëmbajtjen e përditshme të kockave
  • Formula e kombinuar për përdorim të dobishëm të kalciumit në trup
  • Ofron vitamina D dhe K së bashku me 3 forma të kalciumit për mbështetje sinergjike të skeletit
890.00L

Back to Top
Product has been added to your cart