Search

Showing all 4 results

Sort by

Flaxseed Oil 100 Softgels

970.00L
  • Ofron një përqendrim të lartë të acidit alfa linolenik omega-3
  • Mund të mbështesë shëndetin kardiovaskular
  • Promovon lëkurë të shëndetshme
970.00L

Gommes Omega 3

900.00L
Merr pjesë në rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve, mbështet funksionin kognitiv
  • E pasur me omega 3
  • Vitaminat A, B5, B6, E dhe zink
  • Formulë praktike me një shije të shijshme
PEDIAKID® Omega 3 Goma përtypëse përmban vaj liri e pasur me Omega 3, Vitamin E, B5 dhe B6, Vitamin A dhe zink për rritje normale dhe zhvillim të mirë të fëmijëve. Mbështet funksionet kognitive koncentrim, kujtesë, mbështet zhvillimin normal të sistemit nervor, me shije natyrale të limonit, shije të cilën fëmijët nuk do ta refuzojnë.  
900.00L

Omega 3 125 ml

1,090.00L
  • I pasur me acid yndyror Omega 3, DHA, i cili ruan funksionet njohëse (kujtesa, përqendrimi)
  • I pasur me vitamina A, C, D, E
  • Për eshtra dhe dhëmbë të fortë  dhe zhvillim të fëmijës
1,090.00L

Omega 3 Vaj Peshku me Vitamin D

850.00L
Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe metabolizmin e sheqerit në gjak Mbështet funksionin kognitiv dhe zhvillimin e shëndetshëm të trurit Mbështet lëkurën, kyçet dhe indet lidhëse të shëndetshme
850.00L

Back to Top
Product has been added to your cart