Search

Showing all 9 results

Sort by

DHEA 25 mg 30 Kapsula

1,830.00L
 • Promovon ekuilibrin e shëndetshëm hormonal;
 • Mbështet rregullimin e humorit;
 • Mbështet dëshirën seksuale dhe libidon;
 • Shëndetin e kockave.
1,830.00L

DHEA 50 MG 120 Kapsula

2,820.00L
 • Promovon ekuilibrin e shëndetshëm hormonal
 • Mbështet rregullimin e humorit
 • Mbështet dëshirën seksuale dhe libidon
 • Shëndetin e kockave
2,820.00L

Erexil 5 Flakona

1,650.00L
 • Mbështet performancën fizike dhe mendore, stimulon dëshirën seksuale
 • Ndihmon në rritjen e rezistencës fizike dhe mendore
 • Ndihmon në uljen e lodhjes
 • Përbërësit aktivë me origjinë natyrale
1,650.00L

Inositol 650 MG 100 Kapsula

1,700.00L
 • Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale
 • Mbështet shëndetin dhe funksionin e mëlçisë
 • Një anëtar i familjes së vitaminave B
1,700.00L

Instant Erect 10 Kapsula

1,560.00L
 • Përbërësi i tij inovativ EnoSTIM™ *, një kombinim unik i shafranit dhe polifenoleve të mollës dhe rrushit, ka efekte të vërtetuara klinikisht.
 • Ekstrakti i shafranit stimulon libidon, përmirëson ereksionin dhe ndihmon në rritjen e volumit të spermës.
 • INSTANT ERECT përmban gjithashtu vitaminë B9, e cila ndihmon në uljen e lodhjes.
1,560.00L

Libido Women 45 Kapsula

1,370.00L
 • Stimulon dëshirën seksuale
 • Mbështet performancën fizike dhe qëndrueshmërinë
 • Kontribuon në mirëqenien mendore, fizike dhe vitalitetin
 • Një formulë e plotë me përbërës aktivë natyralë afrodiziakë për femrat që nuk heqin dorë nga një seksualitet i plotë.
 • I përshtatshëm për Veganët
 • Pa gluten
1,370.00L

Maca 1000 60 Kapsula

1,620.00L
 • Maca + Guarana + Vitamina C me origjinë natyrale (ekstrakt Acerola)
 • Mbështet performancën fizike dhe mendore
 • Afrodiziak, stimulon dëshirën seksuale, epsh (
 • Forcon trupin
1,620.00L

Passion Maca 60 Kapsula

1,770.00L
Bimë tradicionale për shëndetin seksual Burrat dhe gratë përdorin për të promovuar vitalitetin, seksualitetin, ekuilibrin hormonal dhe qëndrueshmërinë Energjetik natyral i cili përmirëson aftësitë psikofizike
1,770.00L

Tongkat Ali 120 Kapsula

1,400.00L
Bimë seksualisht stimuluese nga Malajzia që mbështet dëshirën seksuale dhe libidon Ruan shëndetin hormonal Rrit qëndrueshmërinë
1,400.00L

Back to Top
Product has been added to your cart