Search

Showing the single result

Sort by

Olioseptil Sinus 15 Kapsula

1,000.00L
OLIOSEPTIL® Sinus është një kompleks vajrash esencialë 100% të pastër dhe natyralë të mikro-emulsifikuar, gjithashtu vaji ullirit me presion të ftohtë, në një kapsulë vegjetale. Ky kompleks përmban veçanërisht vaj esencial të mentes, i cili merr pjesë në higjienën dhe funksionimin optimal të sistemit të frymëmarrjes.    
1,000.00L

Back to Top
Product has been added to your cart