Search

Showing all 6 results

Sort by

Biotin 5000 MCG 100 Kapsula

800.00L
  • Ndihmon në ushqimin e flokëve, lëkurës dhe thonjve
  • Gjithashtu mbështet prodhimin e energjisë
  • Mbështet metabolizmin e karbohidrateve, yndyrave dhe proteinave
800.00L

Chasteberry Fruit 400 MG 120 Kapsula

1,300.00L
Mbështet prodhimin dhe ekuilibrin e hormoneve Ndihmon në lehtësimin e shqetësimit mujor të grave Full Spectrum® Formulë e të gjithë frutit
1,300.00L

Cranberry Complex 60 Kapsula

850.00L
Kompleksi Cranberry u zhvillua nga një ekstrakt i një kompleksi ekskluziv të ekstrakteve bimore.
850.00L

Evening Primrose Oil 100 Softgels

1,130.00L
  • Promovon ekuilibrin hormonal
  • Promovimin e lagështisë dhe elasticitetit të lëkurës
  • Mbështet lëvizshmërinë dhe rehatinë e kyçeve
1,130.00L

Passion Maca 60 Kapsula

1,770.00L
Bimë tradicionale për shëndetin seksual Burrat dhe gratë përdorin për të promovuar vitalitetin, seksualitetin, ekuilibrin hormonal dhe qëndrueshmërinë Energjetik natyral i cili përmirëson aftësitë psikofizike
1,770.00L

Specific Femme 60 Kapsula

1,150.00L
Kombinimi unik i vitaminave, mineraleve, ekstrakteve bimore, aminoacideve dhe probiotikëve, Vitamin’22 Specific Femme është përgjigja për të gjitha gratë që duan një trajtim themelor të përshtatur vërtet me nevojat e tyre.
1,150.00L

Back to Top
Product has been added to your cart