Search

Showing all 2 results

Sort by

Albion Zink 90 Kapsula

760.00L
  • Mbështet funksionin imunitar
  • Ruan shëndetin e prostatës
  • Lëndë ushqyese thelbësore për shikim të shëndetshëm
  • Mbështet metabolizmin e glukozës
760.00L

Zinc Citrate 50 MG 60 Kapsula

620.00L
Funksionimin e sistemit imunitar Është i rëndësishëm në formimin e ligamenteve Metabolizmin e yndyrnave, proteinave dhe karbohidrateve
620.00L

Back to Top
Product has been added to your cart