Search

Bestsellers in Fitnes dhe ushqim i shëndetshëm

L-Carnitine 30 Tableta

890.00L
 • Ndihmon në shndërrimin e yndyrës në energji
 • Promovon zhvillimin e muskujve
 • Mbështet rikuperimin dhe performancën e ushtrimeve
890.00L

Resveratrol 250 mg 30 Kapsula

1,490.00L
Rrit mbrojtjen antioksidante Mbështet jetëgjatësinë e qelizave dhe Mbështet shëndetin kardiovaskular
1,490.00L

CoQ10 High Potency 100 mg 50 Softgels

1,390.00L
 • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor, qëndrueshmërinë muskulore dhe fizike
 • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
 • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
1,390.00L

Vitamin C-1000 90 Kapsula

950.00L
Ndihmon në forcimin e shëndetit tuaj imunitar dhe siguron mbështetje shtesë antioksiduese Promovon shëndetin e syve, zemrës dhe metabolizmit Mbështet prodhimin natyral të kolagjenit
950.00L

L-Theanine 60 Kapsula

1,790.00L
 • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe mirëqenien emocionale
 • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent
 • Ndihmon në lehtësimin e tensionit nervor
1,790.00L

L-Arginine 100 Kapsula

880.00L
 • Mbështet performancën sportive
 • Lidhet me metioninë dhe glicinë për të ndihmuar prodhimin e energjisë në trupin tuaj
 • Mbështet presionin e gjakut tashmë brenda intervalit normal
880.00L

CoQ10 Maximum Strength 200 MG 30 Kapsula

1,620.00L
 • Mbështet funksionin kardiovaskular
 • Prodhon ATP në trup
1,620.00L

Showing 1–12 of 22 results

Sort by

Aloe Vera Gel 1L

1,720.00L
 • Ofron 10 g xhel të gjetheve të brendshme të aloe për njëmirëqenieje të përgjithshme shëndetësore;
 • Tonik tradicional për shëndetin e tretjes;
 • Mund të përdoret direkt për të qetësuar  lëkurën në rastet e diegies nga dielli, lëndimet, alergjitë, redukton striet, ngadalsimin e plakjes.
 • Mbështet metabolizmin e shëndetshëm të glukozës në gjak
1,720.00L

CoQ10 30 mg 60 Kapsula

700.00L
 • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor, qëndrueshmërinë muskulore dhe fizike
 • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
 • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
700.00L

CoQ10 High Potency 100 mg 50 Softgels

1,390.00L
 • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor, qëndrueshmërinë muskulore dhe fizike
 • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
 • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
1,390.00L

CoQ10 Maximum Strength 200 MG 30 Kapsula

1,620.00L
 • Mbështet funksionin kardiovaskular
 • Prodhon ATP në trup
1,620.00L

Daily B-Complex 100 Kapsula

950.00L
 • Përmban kompleks të plotë të vitaminës B për sistemin nervor, imunitetin dhe shëndetin kardiovaskular
 • Mbështet disponimin pozitiv dhe mbrojtjen nga varfërimi i lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stresi
 • Siguron nevojat tuaja ditore për të gjitha 8 vitaminat thelbësore të kompleksit B plus kolinë, inositol dhe PABA
950.00L

Effines Appetit Control 60 Kapsula

1,210.00L
Disa njerëz kanë vështirësi të kontrollojnë peshën e tyre për shkak të oreksit të tyre të mirë ose dëshirave të tyre për ëmbëlsirat.
1,210.00L

Ginseng Gele Royale 20 Ampula 10 ml

1,490.00L
 • Mbështet rezistencën e trupit
 • Lufton gjendjet e lodhjes
 • Toni fizik dhe intelektual
         
1,490.00L

Hydrate Electrolyte Hydration Mix - Berry Blast 30 Qese

2,400.00L
 • Përzierja e elektrolitit mbështet hidratim të qëndrueshëm
 • Përfshin vitaminë B12 dhe taurinë për të rritur energjinë dhe për të reduktuar ngërçet e muskujve të shkaktuar nga ushtrimet
 • Formula pa sheqer vjen në pako të përshtatshme, perfekte për lëvizje
2,400.00L

Hydrate Electrolyte Hydration Mix - Lemon-Lime 30 Qese

2,400.00L
 • Përzierja e elektrolitit mbështet hidratim të qëndrueshëm
 • Përfshin vitaminë B12 dhe taurinë për të rritur energjinë dhe për të reduktuar ngërçet e muskujve të shkaktuar nga ushtrimet
 • Formula pa sheqer vjen në pako të përshtatshme, perfekte për lëvizje
2,400.00L

L-Arginine 100 Kapsula

880.00L
 • Mbështet performancën sportive
 • Lidhet me metioninë dhe glicinë për të ndihmuar prodhimin e energjisë në trupin tuaj
 • Mbështet presionin e gjakut tashmë brenda intervalit normal
880.00L

L-Carnitine 30 Tableta

890.00L
 • Ndihmon në shndërrimin e yndyrës në energji
 • Promovon zhvillimin e muskujve
 • Mbështet rikuperimin dhe performancën e ushtrimeve
890.00L

L-Citrulline 60 Kapsula

1,520.00L
 • Promovon prodhimin e oksidit nitrik për të rritur qarkullimin e muskujve
 • Ndihmon në eliminimin e lodhjes
1,520.00L

Back to Top
Product has been added to your cart