Search

Showing all 6 results

Sort by

CoQ10 High Potency 100 mg 50 Softgels

1,390.00L
  • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor, qëndrueshmërinë muskulore dhe fizike
  • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
  • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
1,390.00L

Just One Multi with Iron 130 Tableta

1,350.00L
  • Ofron një furnizim të plotë ditor me 15 vitamina dhe minerale thelbësore
  • Mbron kundër varfërimit të lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stresi dhe ndihmon në plotësimin e boshllëqeve ushqyese në dietë
  • Për ruajtjen dhe regjenerimin e shëndetit
  • Për të përmirësuar rezistencën e organizmit, kur sistemi imun ka nevojë për më tepër përkrahje
1,350.00L

L-Carnitine 30 Tableta

890.00L
  • Ndihmon në shndërrimin e yndyrës në energji
  • Promovon zhvillimin e muskujve
  • Mbështet rikuperimin dhe performancën e ushtrimeve
890.00L

Passion Maca 60 Kapsula

1,770.00L
Bimë tradicionale për shëndetin seksual Burrat dhe gratë përdorin për të promovuar vitalitetin, seksualitetin, ekuilibrin hormonal dhe qëndrueshmërinë Energjetik natyral i cili përmirëson aftësitë psikofizike
1,770.00L

Saw Palmetto 540 MG 100 Kapsula

1,100.00L
Mbështet shëndetin e prostatës Promovon rrjedhjen dhe frekuencën e shëndetshme të traktit urinar Formula Full Spectrum përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
1,100.00L

Specific Homme 60 Kapsula

1,150.00L
Formula e plotë Vitamin'22 Specific Homme është zhvilluar për t'i siguruar trupit përbërës aktivë natyralisht efektivë, sinergjikë.
1,150.00L

Back to Top
Product has been added to your cart