Search

Showing all 5 results

Sort by

Gommes Vitamin C

900.00L
Suplement ushqimor me gomë në formë ariu i bërë me ekstrakte kokrra të kuqe acerola të titruar në vitaminë C.
900.00L

Vitamin A, C, E & Selenium 60 Softgels

1,500.00L
E studiuar klinikisht fuqia luftarake kundër radikalëve të lirë Rrit aktivitetin antioksidant Mbështet parandalimin e dëmtimit të qelizave dhe indeve
1,500.00L

Vitamin C-1000 30 Kapsula

380.00L
Ndihmon në forcimin e shëndetit tuaj imunitar dhe siguron mbështetje shtesë antioksiduese Promovon shëndetin e syve, zemrës dhe metabolizmit Mbështet prodhimin natyral të kolagjenit
380.00L

Vitamin C-1000 90 Kapsula

950.00L
Ndihmon në forcimin e shëndetit tuaj imunitar dhe siguron mbështetje shtesë antioksiduese Promovon shëndetin e syve, zemrës dhe metabolizmit Mbështet prodhimin natyral të kolagjenit
950.00L

Vitamin C-500 100 Kapsula

700.00L
Ndihmon në forcimin e shëndetit tuaj imunitar dhe siguron mbështetje shtesë antioksiduese Promovon shëndetin e syve, zemrës dhe metabolizmit Mbështet prodhimin natyral të kolagjenit
700.00L

Back to Top
Product has been added to your cart