Search

Bestsellers in Shëndeti i Fëmijëve

Gommes P'tit Biotic

900.00L
Ndihmon në mbështetjen e florës së zorrëve 2 gummies / ditë = 1 billion Probiotics 4 lloje të Probiotikëve PEDIAKID® gommes P'tit Biotic kombinon 4 lloje probiotike që punojnë në sinergji (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus), të përzgjedhura rigorozisht për vetitë e tyre dhe që i nënshtrohen një trajtimi specifik për të siguruar stabilitet të përsosur. Pa gluten. Nuk përmbajnë ngjyrues artificial dhe aromë apo konservues. Shije natyrale molle  
900.00L

Appetit Tonus 125 ml

900.00L
PEDIAKID Appétit-Tonus rekomandohet fuqimisht për fëmijët me mungesë oreksi. Shurupi kombinon përbërës aktivë natyralë që stimulojnë oreksin, duke rritur kështu shtimin në peshë. Gjithashtu kontribuon në uljen e lodhjes dhe përmirësimin e vitalitetit (fenugreek dhe kurkuma të lidhura me vitaminat C dhe B12).
900.00L

Gommes Multivitamines

900.00L
Për plotësimin e nevojave ditore me vitamina dhe minerale 14 Vitamina dhe minerale 22 ekstrakte frutash dhe perimesh Multivitamin PEDIAKID ® gommes kombinon 14 vitamina dhe minerale me një ekstrakt të patentuar prej 22 frutash dhe perimesh duke u garantuar fëmijëve tuaj mikronutrientët e duhur. Të pasura me vitamina A, C, E, K, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, selen dhe zink, gomat PEDIAKID Multivitamin mbështesin funksionimin e duhur të sistemit imunitar, nervor dhe psikologjik. Kështu, ato reduktojnë lodhjen e fëmijëve. Formula gummy bears u krijua për të qenë praktike, qesharake dhe miqësore për fëmijët.  
900.00L

Gommes Immunite

900.00L
Përbërës aktiv natyral të përzgjedhur me rigorozitet, të njohura për tipare të cilat forcojnë imunitetin. Royal Jelly, Propolis, Echinacea, Koper, Vitamina dhe Minerale, për të përballuar ftohjet dhe virozat gjatë ndrimit të sezonave dhe gjatë dimrit.
900.00L

Immuno-Fort 125 ml

1,050.00L
Ndihmon në ruajtjen e mbrojtjes së organizmit
1,050.00L

Balepou Spray Kundër Morrave 100 ml

900.00L
BALEPOU spray është një repelent i morrave të kokës, i cili duhet të përdoret si një veprim parandalues. Lufton kundër morrave të kokës me butësi dhe efikasitet. Formula e tij ekskluzive, kombinon ujin organik me lule livando me vajra esencialë, për të mbrojtur lëkurën e fëmijëve çdo ditë.
900.00L

Sommeil 125 ml

1,050.00L
Sirupi PEDIAKID Sommeil ka përbërës natyralë aktivë për të ndihmuar të bini në gjumë dhe për të parandaluar zgjimin gjatë natës. Formula e tij e butë dhe qetësuese përmban ekstrakte kamomil, livando, borzilok dhe murriz, magnez, të cilët janë idealë për të relaksuar fëmijët dhe lehtësisht në kohën e gjumit. Ruani vigjilencën, për një rritje personale optimale.
1,050.00L

Showing 1–12 of 25 results

Sort by

22 Vitamina dhe Oligo-Elemente 125 ml

1,050.00L
PEDIAKID 22 Vitamines & Oligo Elements është i përshtatshëm për fëmijët dhe para-adoleshentët. Formula e tij shoqëron një përzierje të bimëve, vitaminave dhe mineraleve që rrisin marrjen e mikronutrientëve. Kështu, duke kontribuar në një organizëm të shëndetshëm.
1,050.00L

Appetit Tonus 125 ml

900.00L
PEDIAKID Appétit-Tonus rekomandohet fuqimisht për fëmijët me mungesë oreksi. Shurupi kombinon përbërës aktivë natyralë që stimulojnë oreksin, duke rritur kështu shtimin në peshë. Gjithashtu kontribuon në uljen e lodhjes dhe përmirësimin e vitalitetit (fenugreek dhe kurkuma të lidhura me vitaminat C dhe B12).
900.00L

Balepou Shampoo Kundër Morrave 200 ml

900.00L
PEDIAKID Balépou trajton morrat dhe thërrimet e kokës. Nuk përmban kimikate repelente, kështu që nuk është e dëmshme për shëndetin. Veprimi mekanik i vajit të kokosit i mbyt morrat pa rezistencë.
900.00L

Balepou Spray Kundër Morrave 100 ml

900.00L
BALEPOU spray është një repelent i morrave të kokës, i cili duhet të përdoret si një veprim parandalues. Lufton kundër morrave të kokës me butësi dhe efikasitet. Formula e tij ekskluzive, kombinon ujin organik me lule livando me vajra esencialë, për të mbrojtur lëkurën e fëmijëve çdo ditë.
900.00L

Bebe Gaz 12st

1,050.00L
Ndihmon në reduktimin e gazrave dhe përmirëson rehatinë e zorrëve
1,050.00L

Bouclier Insect Spray Kundër Insekteve 100 ml

850.00L
Formulë ekskluzive jo agresive dhe jo kimike Spraji PEDIAKID Bouclier Insect'® është krijuar për lëkurën e ndjeshme të fëmijëve. Ky spray parandalon pickimin e mushkonjave. Ai kombinon ujin organik me lule livando, Géraniol® (aktive me burim natyral të njohur për veprimin e tyre repelent) dhe vajra esencialë 100% të pastër dhe natyralë të njohur për vetitë e tyre. Pa parabenë. Nuk përmbajnë fenoksietanol. Qetëson lëkurën dhe kruajtjen e shkaktuar nga pickimi i insekteve.      
850.00L

Colicillus Bebe Pika 8 ml

1,400.00L
Parandalon ngërçet e barkut tek te sapolindurit
  • 2 tipe te probiotikeve : 1 bilion probiotik te garantuara per doze
  • Lactobacillus rhamnosus GG + Lactobacillus reuteri
Flora e zorrëve pret 50% të mbrojtjes natyrore dhe luan një rol të madh në tretje. Flora intestinale e foshnjave është ende e papjekur dhe mund të jetë e ndjeshme ndaj çështjeve të ndryshme (marrja e antibiotikëve, ndryshimi i dietës, virusi) që çojnë në shqetësime abdominale (diarre). Probiotikët këshillohen fuqimisht për të sapolindurit pasi forcojnë florën endogjene.
1,400.00L

Gel De Soin Premieres Dents 15ml

900.00L
Ndihmon në qetësimin dhe mbrojtjen e mishrave të dhëmbëve të vegjël gjatë rritjes së dhëmbëve
900.00L

Gommes Immunite

900.00L
Përbërës aktiv natyral të përzgjedhur me rigorozitet, të njohura për tipare të cilat forcojnë imunitetin. Royal Jelly, Propolis, Echinacea, Koper, Vitamina dhe Minerale, për të përballuar ftohjet dhe virozat gjatë ndrimit të sezonave dhe gjatë dimrit.
900.00L

Gommes Multivitamines

900.00L
Për plotësimin e nevojave ditore me vitamina dhe minerale 14 Vitamina dhe minerale 22 ekstrakte frutash dhe perimesh Multivitamin PEDIAKID ® gommes kombinon 14 vitamina dhe minerale me një ekstrakt të patentuar prej 22 frutash dhe perimesh duke u garantuar fëmijëve tuaj mikronutrientët e duhur. Të pasura me vitamina A, C, E, K, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, selen dhe zink, gomat PEDIAKID Multivitamin mbështesin funksionimin e duhur të sistemit imunitar, nervor dhe psikologjik. Kështu, ato reduktojnë lodhjen e fëmijëve. Formula gummy bears u krijua për të qenë praktike, qesharake dhe miqësore për fëmijët.  
900.00L

Gommes Omega 3

900.00L
Merr pjesë në rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve, mbështet funksionin kognitiv
  • E pasur me omega 3
  • Vitaminat A, B5, B6, E dhe zink
  • Formulë praktike me një shije të shijshme
PEDIAKID® Omega 3 Goma përtypëse përmban vaj liri e pasur me Omega 3, Vitamin E, B5 dhe B6, Vitamin A dhe zink për rritje normale dhe zhvillim të mirë të fëmijëve. Mbështet funksionet kognitive koncentrim, kujtesë, mbështet zhvillimin normal të sistemit nervor, me shije natyrale të limonit, shije të cilën fëmijët nuk do ta refuzojnë.  
900.00L

Gommes P'tit Biotic

900.00L
Ndihmon në mbështetjen e florës së zorrëve 2 gummies / ditë = 1 billion Probiotics 4 lloje të Probiotikëve PEDIAKID® gommes P'tit Biotic kombinon 4 lloje probiotike që punojnë në sinergji (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus), të përzgjedhura rigorozisht për vetitë e tyre dhe që i nënshtrohen një trajtimi specifik për të siguruar stabilitet të përsosur. Pa gluten. Nuk përmbajnë ngjyrues artificial dhe aromë apo konservues. Shije natyrale molle  
900.00L

Back to Top
Product has been added to your cart