Search

Showing all 6 results

Sort by

Daily B-Complex 100 Kapsula

950.00L
  • Përmban kompleks të plotë të vitaminës B për sistemin nervor, imunitetin dhe shëndetin kardiovaskular
  • Mbështet disponimin pozitiv dhe mbrojtjen nga varfërimi i lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stresi
  • Siguron nevojat tuaja ditore për të gjitha 8 vitaminat thelbësore të kompleksit B plus kolinë, inositol dhe PABA
950.00L

Fer + Vitamin B 125 ml

1,200.00L
Rrit marrjen e hekurit
1,200.00L

Magnesium Marin + B6 60 Kapsula

770.00L
Nutriexpert Marine Magnesium B6+ kombinon përbërësit aktivë me efekte sinergjike në një formulë unike.
770.00L

P-5-P Pyridoxal-5-Phosphate 60 Kapsula

750.00L
Formula me forcë të dyfishtë Forma metabolike aktive e vitaminës B6 Shkon në punë menjëherë për të mbështetur shëndetin kardiovaskular
750.00L

Vitamin B6 100 MG 100 Kapsula

720.00L
Mbështet prodhimin e energjisë dhe mirëqenien e përgjithshme kardiovaskulare Ruan funksionin e shëndetshëm të sistemit nervor Mbështet metabolizmin normal të yndyrës dhe proteinave
720.00L

Vitamin B6 100 MG 30 Kapsula

370.00L
  • Mbështet prodhimin e energjisë dhe mirëqenien e përgjithshme kardiovaskulare
  • Ruan funksionin e shëndetshëm të sistemit nervor
  • Mbështet metabolizmin normal të yndyrës dhe proteinave
370.00L

Back to Top
Product has been added to your cart