Search

Showing all 12 results

Sort by

5-HTP & Melatonin 30 Kapsula

900.00L
 • Qasje me dy nivele për mbështetjen e gjumit
 • Mbështet prodhimin e serotoninës, e cila rregullon humorin
 • Ndihmon në rregullimin e ciklit zgjim - gjumë të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit
900.00L

5-HTP 50 MG 60 Kapsula

890.00L
 • Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues
 • Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale
 • Promovon një humor të ekuilibruar dhe pozitiv
 • Promovon gjumë të shëndetshëm dhe më të thellë
890.00L

Ashwagandha 450 MG 100 Kapsula

1,000.00L
 • Bimë adaptogjene e cila përdoret tradicionalisht për të nxitur relaksimin
 • Ndihmon në mbështetjen e një përgjigjeje të shëndetshme ndaj stresit të përditshëm
 • Promovon një mentalitet të qetë dhe të relaksuar
 • Ndihmon në mbështetjen e ankthit të butë ose të rastësishëm
1,000.00L

Cafeine + Energie Instant 14 Sticks

990.00L
VITAMIN’ 22 CAFFEINE + “INSTANT ENERGY” është formuluar posaçërisht nga përbërësit më të mirë aktivë për të optimizuar kapacitetet fizike dhe intelektuale, në kontekstin e një aktiviteti intensiv profesional apo jetës studentore.
990.00L

GABA 500 MG 100 Kapsula

1,100.00L
 • Lehtëson tensionin nervor dhe efektet negative të stresit
 • Promovon një ndjenjë qetësie dhe relaksi
 • Mbështet një gjumë të qetë
1,100.00L

Ginkgo Biloba Extract 30 Kapsula

490.00L
 • Ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës
 • Mund të ndihmojë në mbështetjen e shëndetit të trurit dhe sistemit nervor
 • Tradicionalisht përdoret për të promovuar fokusin dhe avantazhin mendor
490.00L

L-Theanine 60 Kapsula

1,790.00L
 • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe mirëqenien emocionale
 • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent
 • Ndihmon në lehtësimin e tensionit nervor
1,790.00L

St. John's Wort 60 Kapsula

550.00L
Mbështet rregullimin e humorit dhe mirëqenien emocionale Nxit një ndjenjë qetësie Formula e plotë e bimëve me spektër të plotë
550.00L

Super Stress B Complex 100 Kapsula

1,350.00L
Formuluar posaçërisht për të rimbushur lëndët ushqyese të humbura gjatë periudhave me stres të lartë 500 mg vitaminë C me fuqi të lartë për mbrojtje të shtuar antioksiduese Mbështet një metabolizëm të shëndetshëm dhe nxit energjinë Promovoni relaksimin mendor dhe ndihmoni në mbështetjen e një përgjigjeje të shëndetshme ndaj stresit të përditshëm3
1,350.00L

Triple Magnesium Complex 400 mg 100 Kapsula

950.00L
Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes Përmban tre burime të dallueshme të magnezit Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
950.00L

Triple Magnesium Complex 400 mg 30 Kapsula

540.00L
Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes Përmban tre burime të dallueshme të magnezit Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
540.00L

Vitamin B6 100 MG 100 Kapsula

720.00L
Mbështet prodhimin e energjisë dhe mirëqenien e përgjithshme kardiovaskulare Ruan funksionin e shëndetshëm të sistemit nervor Mbështet metabolizmin normal të yndyrës dhe proteinave
720.00L

Back to Top
Product has been added to your cart