Search

In Stock

L-Tryptophan 60 Kapsula

  • Ndihmon në mbështetjen e niveleve të shëndetshme të serotoninës, gjumë të qetë dhe rregullon ritmin cirkadian të trupit
  • Aminoacid i rëndësishëm që duhet të merret nga dieta ose suplementet

1,300.00L

Po kërkoni mbështetje efektive për gjumin? Swanson L-Tryptophan ofron 500 mg L-triptofan për kapsulë për të ndihmuar në mbështetjen e niveleve të shëndetshme të serotoninës dhe për të siguruar gjumë të qetë. L-triptofani, një aminoacid thelbësor, duhet të merret në dietë ose në formë suplementi. Testet e gjera të lotit tregojnë se nuk ka Peak-E në këtë produkt.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë me ujë 30-60 minuta para gjumit.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji ose merrni ilaqet kundër depresionit me recetë. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni duke marrë ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
L-Tryptophan

500 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart