Search

Showing the single result

Sort by

Alpha Lipoic Acid 600 MG 60 Kapsula

2,750.00L
  • Ofron mbrojtje të antioksidantëve të tretshëm në ujë dhe në yndyrë
  • Antioksidant i fuqishëm i njohur për regjenerimin e antioksidantëve të tjerë si vitaminat C dhe E
  • Mbështetje e shkëlqyer për funksionin e shëndetshëm metabolike
  • Mbështet nivele të shëndetshme të presionit të gjakut
2,750.00L

Back to Top
Product has been added to your cart