Search

Showing all 10 results

Sort by

Alpha Lipoic Acid 300 MG 60 Kapsula

2,025.00L
 • Ofron mbrojtje të antioksidantëve të tretshëm në ujë dhe në yndyrë
 • Antioksidant i fuqishëm i njohur për regjenerimin e antioksidantëve të tjerë si vitaminat C dhe E
 • Mbështetje e shkëlqyer për funksionin e shëndetshëm metabolike
 • Mbështet nivele të shëndetshme të presionit të gjakut
2,025.00L

Alpha Lipoic Acid 600 MG 60 Kapsula

2,750.00L
 • Ofron mbrojtje të antioksidantëve të tretshëm në ujë dhe në yndyrë
 • Antioksidant i fuqishëm i njohur për regjenerimin e antioksidantëve të tjerë si vitaminat C dhe E
 • Mbështetje e shkëlqyer për funksionin e shëndetshëm metabolike
 • Mbështet nivele të shëndetshme të presionit të gjakut
2,750.00L

CoQ10 Maximum Strength 200 MG 30 Kapsula

1,620.00L
 • Mbështet funksionin kardiovaskular
 • Prodhon ATP në trup
1,620.00L

NAC N-Acetyl Cysteine 100 Kapsula

1,525.00L
Mbështet funksionin e shëndetshëm të frymëmarrjes dhe aktivitetin qelizor antioksidant. Antioksidant i fuqishëm që mbështet shëndetin e mëlçisë dhe rrugët e detoksifikimit. NAC ndihmon në rimbushjen e glutationit, një komponent kritik i sistemit mbrojtës të trupit.
1,525.00L

Resveratrol 250 mg 30 Kapsula

1,490.00L
Rrit mbrojtjen antioksidante Mbështet jetëgjatësinë e qelizave dhe Mbështet shëndetin kardiovaskular
1,490.00L

SelenoExcell Selenium 60 Kapsula

700.00L
Antioksidant i fuqishëm për prostatën dhe mbështetjen kardiovaskulare I fuqishëm dhe 100% organikisht i lidhur për aktivitet të lartë biologjik Burim i studiuar klinikisht i selenit
700.00L

Spearmint Leaf 400 MG 60 Kapsula

850.00L
Tradicionalisht përdoret për të mbështetur shëndetin e tretjes Ofron mbështetje antioksiduese Formula me fletë të plota me spektër të plotë Tregon potencial për të mbështetur shëndetin hormonal dhe të lëkurës
850.00L

Taurine 100 Kapsula

990.00L
Ndihmon në mbështetjen e prodhimit të energjisë Promovon shëndetin kardiovaskular E shkëlqyeshme për përdorim gjatë aktiviteteve të rënda fizike Promovon mbrojtjen antioksidante dhe plakjen e shëndetshme
990.00L

Turmeric 720 MG 30 Kapsula

950.00L
Mbështet sistemin digjestiv Për shëndetin e nyjeve, lëvizjen dhe funksionin fizik Ofron mbështetje antioksiduese
950.00L

Vitamin E-400 IU 60 Softgels

780.00L
 • Ofron mbrojtje antioksiduese për një zemër të shëndetshme dhe inde vitale
 • Lufton radikalet e lira në të gjithë trupin për mirëqenien e përgjithshme.
 • Mbron lëkurën dhe thonjët, forcon imunitetin
780.00L

Back to Top
Product has been added to your cart