Search

Showing all 2 results

Sort by

Milk Thistle 500 MG 100 Kapsula

1,200.00L
Mbështet detoksifikimin e mëlçisë dhe shëndetin e përgjithshëm të saj, E pasur me antioksidant flavonoide . Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
1,200.00L

Milk Thistle 500 MG 30 Kapsula

850.00L
Mbështet detoksifikimin e mëlçisë dhe shëndetin e përgjithshëm të saj, E pasur me antioksidqant flavonoide . Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
850.00L

Back to Top
Product has been added to your cart