Search

In Stock

Milk Thistle 500 MG 30 Kapsula

Mbështet detoksifikimin e mëlçisë dhe shëndetin e përgjithshëm të saj,
E pasur me antioksidqant flavonoide .
Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm

850.00L

Ju ndoshta nuk kaloni shumë kohë duke menduar për mëlçinë tuaj, por ajo kryen shumë funksione vitale për shëndetin tuaj! Ajo filtron toksinat nga gjaku juaj me shpejtësinë e mahnitshme të një litër në minutë. Ndan të mirën nga e keqja, duke mbajtur çdo gjë të dobishme dhe duke hedhur jashtë mbeturinat. Ndërsa bota bëhet gjithnjë e më toksike, një mëlçi që punon me kapacitetin optimal luan një rol më të madh në shëndet dhe mirëqenie më shumë se kurrë më parë.

Produkti Swanson’s Milk Thistle është zgjidhja më e mirë për shëndetin e mëlçisë. Silymarin, një flavonoid i fuqishëm antioksidant, përmban përfitime specifike mbrojtëse për indet e mëlçisë, duke e bërë gjembin e qumështit një tonik kryesor të mëlçisë.

PERDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni dy kapsula dy deri në tre herë në ditë me ujë.

PARALAJMERIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

2 Capsules % Daily Value
Milk Thistle (Silybum marianum) (seeds)  500mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart