Search

Showing all 2 results

Sort by

Vitamin K2 100 MCG 30 Softgels

1,090.00L
Mbështet qarkullimin e shëndetshëm të gjakut Promovon shëndetin optimal të kockave dhe ruajtjen e duhur të kalciumit Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe elasticitetin arterial Rregullon mineralizimin për forcën e kockave dhe shëndetin vaskular
1,090.00L

Vitamin K2 50 MCG 30 Softgels

825.00L
Promovon shëndetin optimal të kockave dhe ruajtjen e kalciumit Mbështet qarkullimin e shëndetshëm të gjakut. Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe elasticitetin arterial
825.00L

Back to Top
Product has been added to your cart