Search

Showing all 8 results

Sort by

Albion Magnesium Glycinate 90 Kapsula

1,200.00L
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve, kockave dhe zemrës
 • Promovon përthithjen optimale
 • Promovon relaksimin e mendjes dhe trupit për t'ju ndihmuar të bëni një gjumë të qetë të natës
1,200.00L

Essential Amino Acid Complex 60 Kapsula

1,600.00L
 • Mbështetje maksimale të fitnesit
 • Promovon shëndetin dhe rikuperimin e muskujve
 • Suplement i klasës farmaceutike
1,600.00L

L-Carnitine 30 Tableta

890.00L
 • Ndihmon në shndërrimin e yndyrës në energji
 • Promovon zhvillimin e muskujve
 • Mbështet rikuperimin dhe performancën e ushtrimeve
890.00L

L-Glutamine 100 Kapsula

990.00L
 • Mbështet rritjen dhe rikuperimin e muskujve, shëndetin e tretjes dhe siguron lëndë djegëse për aktivitet
 • Një lëndë djegëse efektive e trurit që ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës
 • Promovues i shkëlqyer i funksionit të shëndetshëm mendor
990.00L

Mega Glucosamine 120 Kapsula

1,270.00L
Mbështet integritetin, lëvizjen dhe fleksibilitetin e kyçeve Ndihmon në mbrojtjen e kërcit Ruan indin lidhor të shëndetshëm
1,270.00L

Prostagenol 60 Kapsula

1,020.00L
Për prostate të shëndetshme
1,020.00L

Triple Magnesium Complex 400 mg 100 Kapsula

950.00L
Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes Përmban tre burime të dallueshme të magnezit Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
950.00L

Triple Magnesium Complex 400 mg 30 Kapsula

540.00L
Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes Përmban tre burime të dallueshme të magnezit Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
540.00L

Back to Top
Product has been added to your cart