Search

In Stock

Mega Glucosamine 120 Kapsula

Mbështet integritetin, lëvizjen dhe fleksibilitetin e kyçeve
Ndihmon në mbrojtjen e kërcit
Ruan indin lidhor të shëndetshëm

1,270.00L

Merrni mbështetje efektive të përbashkët me vetëm dy kapsula në ditë! Sulfati i glukozaminës siguron përbërësit kryesorë ushqyes për mirëmbajtjen e kërcit që mbron nyjet tona për lëvizje të rehatshme. Me një sasi të fuqishme 750 mg glukozaminë për porcion, Swanson Mega Glucosamine ju jep një furnizim të plotë të ditës me ushqim për shëndetin e kyçeve në vetëm dy kapsula të përshtatshme.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë dy herë në ditë me ushqim dhe ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount per Serving % Daily Value
Glucosamine Sulfate 2KCl (from shellfish)

750 mg
*

* Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart