Search

Bestsellers in Eshtrat

Triple Magnesium Complex 400 mg 100 Kapsula

950.00L
Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes Përmban tre burime të dallueshme të magnezit Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
950.00L

Albion Magnesium Glycinate 90 Kapsula

1,200.00L
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve, kockave dhe zemrës
 • Promovon përthithjen optimale
 • Promovon relaksimin e mendjes dhe trupit për t'ju ndihmuar të bëni një gjumë të qetë të natës
1,200.00L

Vitamin D3 Higher Potency 2000 IU 250 Kapsula

990.00L
Mbështet shëndetin e kockave, mirëqenien e imunitetit dhe më shumë Promovon përthithjen e kalciumit në trup Forma më aktive biologjikisht e D3
990.00L

Vitamin D3 Highest Potency 5000 IU 250 Softgels

1,290.00L
Mbështet shëndetin e kockave, mirëqenien e imunitetit, mirëqenien kardiovaskulare dhe më shumë Promovon përthithjen e kalciumit në trup Sofgel që gëlltiten lehtë
1,290.00L

Omega 3 Vaj Peshku me Vitamin D

850.00L
Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe metabolizmin e sheqerit në gjak Mbështet funksionin kognitiv dhe zhvillimin e shëndetshëm të trurit Mbështet lëkurën, kyçet dhe indet lidhëse të shëndetshme
850.00L

Vitamin D3 & K2 60 Kapsula

1,450.00L
Formula e kombinuar për përdorimin e duhur të kalciumit në trup Mbështetje sinergjike për shëndetin kardiovaskular dhe skeletor
1,450.00L

Triple Magnesium Complex 400 mg 30 Kapsula

540.00L
Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes Përmban tre burime të dallueshme të magnezit Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
540.00L

Showing 1–12 of 19 results

Sort by

Albion Magnesium Glycinate 90 Kapsula

1,200.00L
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve, kockave dhe zemrës
 • Promovon përthithjen optimale
 • Promovon relaksimin e mendjes dhe trupit për t'ju ndihmuar të bëni një gjumë të qetë të natës
1,200.00L

Artrogenol 60 Kapsula

1,170.00L
 • Promovon komoditetin dhe lëvizshmërinë e kyçeve
 • Ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ
 • Pa alergjen – Pa gluten – Pa OMGJ –
1,170.00L

Boron Bororganic Glycine 6 MG 60 Kapsula

590.00L
 • Promovon kocka të forta dhe të shëndetshme
 • Për absorbim të optimizuar dhe biodisponibilitet
 • Mbështet nivele të shëndetshme të testosteronit
590.00L

Flaxseed Oil 100 Softgels

970.00L
 • Ofron një përqendrim të lartë të acidit alfa linolenik omega-3
 • Mund të mbështesë shëndetin kardiovaskular
 • Promovon lëkurë të shëndetshme
970.00L

Gommes Omega 3

900.00L
Merr pjesë në rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve, mbështet funksionin kognitiv
 • E pasur me omega 3
 • Vitaminat A, B5, B6, E dhe zink
 • Formulë praktike me një shije të shijshme
PEDIAKID® Omega 3 Goma përtypëse përmban vaj liri e pasur me Omega 3, Vitamin E, B5 dhe B6, Vitamin A dhe zink për rritje normale dhe zhvillim të mirë të fëmijëve. Mbështet funksionet kognitive koncentrim, kujtesë, mbështet zhvillimin normal të sistemit nervor, me shije natyrale të limonit, shije të cilën fëmijët nuk do ta refuzojnë.  
900.00L

Gommes Vitamin D3

900.00L
Suplemente gome në formë ariu të pasura me vitaminë D3 me burim natyral.
900.00L

Kalcium me Vitamin D & K 100 Kapsula

890.00L
 • Ushqimi thelbësor për mirëmbajtjen e përditshme të kockave
 • Formula e kombinuar për përdorim të dobishëm të kalciumit në trup
 • Ofron vitamina D dhe K së bashku me 3 forma të kalciumit për mbështetje sinergjike të skeletit
890.00L

Mineral Citrate Complex 60 Kapsula

785.00L
Formë citrate shumë e absorbueshme e mineraleve thelbësore Lipide të shëndetshme të gjakut dhe mbështetje për metabolizmin Për eshtra të fortë Forcimin e imunitetit
785.00L

Omega 3 Vaj Peshku me Vitamin D

850.00L
Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe metabolizmin e sheqerit në gjak Mbështet funksionin kognitiv dhe zhvillimin e shëndetshëm të trurit Mbështet lëkurën, kyçet dhe indet lidhëse të shëndetshme
850.00L

Triple Magnesium Complex 400 mg 100 Kapsula

950.00L
Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes Përmban tre burime të dallueshme të magnezit Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
950.00L

Triple Magnesium Complex 400 mg 30 Kapsula

540.00L
Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes Përmban tre burime të dallueshme të magnezit Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
540.00L

Vitamin D3 & K2 60 Kapsula

1,450.00L
Formula e kombinuar për përdorimin e duhur të kalciumit në trup Mbështetje sinergjike për shëndetin kardiovaskular dhe skeletor
1,450.00L

Back to Top
Product has been added to your cart