Search

Showing all 6 results

Sort by

Collagen Hydrolysate Powder 454 gr

2,600.00L
  • Proteina e pastër e kolagjenit për lëkurë të shëndetshme, flokë, kyçe dhe më gjerë
  • Ofron kolagjen me cilësi të lartë dhe bio-disponueshme
  • Përmban aminoacide kryesore si glicina, prolina dhe lizina
2,600.00L

Double Strength Serrazimes 60 Kapsula

1,150.00L
  • Mbështetje sistemike e enzimave për shëndetin e kyçeve, kardiovaskulare dhe imunitetit
1,150.00L

Glucosamin, Chondroitin & MSM 60 Tableta

1,200.00L
  • Mbështet integritetin, lëvizjen dhe fleksibilitetin e kyçeve
  • Ndihmon në mbrojtjen e kërcit
  • Ruan indin lidhor të shëndetshëm
1,200.00L

Glucosamine, Chondroitin & MSM 120 Tableta

2,000.00L
  • Mbështet integritetin, lëvizjen dhe fleksibilitetin e kyçeve
  • Ndihmon në mbrojtjen e kërcit
  • Ruan indin lidhor të shëndetshëm
2,000.00L

Marine Collagen Peptides 60 Kapsula

1,060.00L
Mbështet lëkurën, tendinat dhe arteriet e shëndetshme Ndihmon në ushqimin e kyçeve dhe kockave Kolagjeni me pastërti të lartë i formuluar për apsorbim të shpejtë
1,060.00L

Turmeric 720 MG 30 Kapsula

950.00L
Mbështet sistemin digjestiv Për shëndetin e nyjeve, lëvizjen dhe funksionin fizik Ofron mbështetje antioksiduese
950.00L

Back to Top
Product has been added to your cart