Search

In Stock

Prostagenol 60 Kapsula

Për prostate të shëndetshme

1,020.00L

Për prostate të shëndetshme

 • Ruan funksionimin e duhur të prostatës
 • Promovon rehatinë e urinës tek meshkujt

2/3 e meshkujve mbi 50 vuan nga pasojat e zmadhimit natyral të prostatës. Hipertrofia e prostatës është një zmadhim i prostatës që çon në ngushtimin e uretrës (kanali ekskretues i urinës që largohet nga fshikëza), duke shkaktuar çrregullime urinare: fluksi urinar i zvogëluar, dëshira për të urinuar më shpesh, veçanërisht gjatë natës. , e cila prish gjumin.

Prostagenol është formuluar posaçërisht për rehatinë urinare të meshkujve, falë një sinergjie të përbërësve aktivë:

 • Nettle, Sabal, Willowherb, Vitamin E dhe Zinc;
 • Promovon ruajtjen e urinimit normal dhe eliminimin e ujit nga veshkat (Hithra);
 • Ndihmoni në ruajtjen e funksionit normal të prostatës (Sabal, Willowherb);
 • Kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit urinar, veçanërisht te meshkujt mbi 45 vjeç (Sabal, Epilobe);
 • Ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të urinës tek meshkujt (Willowweed);
 • Kontribuon në rehatinë e urinës tek meshkujt (Willowweed);
 • Ndihmon në mbrojtjen nga radikalet e lira, të cilat shkaktojnë dëmtime të qelizave dhe indeve (Willowweed);
 • Ka aktivitet antioksidues dhe anti-plakje (Willowweed);
 • Ndihmon në mbrojtjen e qelizave kundër stresit oksidativ (Vitamina E dhe Zink);
 • Kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të testosteronit (zinkut).

Shtesë ushqimore e bazuar në bimë, vitamina dhe minerale.

Rekomandime për përdorim: 2 kapsula në ditë në mëngjes ose në mbrëmje gjatë vakteve, me një gotë ujë. Mund të konsumohet rregullisht gjatë gjithë vitit nëse është e nevojshme për të maksimizuar sinergjinë e veprimit të përbërësve aktivë natyralë. Kërkoni këshillën e një profesionisti të kujdesit shëndetësor.

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve, nxehtësisë dhe lagështisë. Konsumojeni si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Rekomandohet të mos tejkalohen sasitë e treguara. Mundësisht të konsumohet përpara datës së shënuar në shishe.

Average nutritional information For 2 capsules
Nettle 300mg
Sabal  340mg
Willowherb  130mg
Vitamin E  20mg (167% AR)
Zinc  15mg (150% RI)

Back to Top
Product has been added to your cart