Search

In Stock

SelenoExcell Selenium 60 Kapsula

Antioksidant i fuqishëm për prostatën dhe mbështetjen kardiovaskulare
I fuqishëm dhe 100% organikisht i lidhur për aktivitet të lartë biologjik
Burim i studiuar klinikisht i selenit

700.00L

Seleniumi Swanson SelenoExcell është 100% organikisht i lidhur për të siguruar aktivitet të lartë biologjik. Ky “suplement maja me nivel të lartë seleni” është një formë e fuqishme e selenit, që ofron mbështetje të patejkalueshme antioksiduese qelizore – veçanërisht për zemrën dhe prostatën! Swanson Ultra është krenar t’ju sjellë një 200 mcg të fuqishëm selenium të lidhur organikisht në formulën tonë SelenoExcell.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Selenium (from SelenoExcell® organically bound high-selenium yeast)

200 mcg
364%

Back to Top
Product has been added to your cart