Search

In Stock

Turmeric 720 MG 30 Kapsula

Mbështet sistemin digjestiv
Për shëndetin e nyjeve, lëvizjen dhe funksionin fizik
Ofron mbështetje antioksiduese

950.00L

Turmeric vjen nga rrënja e bimës curcuma longa, e cila është një bimë shumëvjeçare në familjen e Ginger. Përbërësi kryesor i tij aktiv është kurkumina. Thesari i saj qëndron në përfitimet nga kurkumina e cila ka veti antioksidante dhe anti-inflamatore. Mbështet shëndetin e tretjes, shëndetin e nyjeve, zvogëlon inflamacionet.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni dy kapsula një herë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore, veçanërisht nëse keni ose keni pasur probleme të fshikëzës së tëmthit. Ndërprisni përdorimin nëse keni shqetësime gastrointestinale. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

2 Capsules % Daily Value
Turmeric (Curcuma longa) (rhizome) 1.44 g *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart