Search

In Stock

Vitamin D3 Higher Potency 2000 IU 250 Kapsula

Mbështet shëndetin e kockave, mirëqenien e imunitetit dhe më shumë
Promovon përthithjen e kalciumit në trup
Forma më aktive biologjikisht e D3

990.00L

Vitaminë D3 me fuqi të lartë prej 2000 IU nga Swanson, tani në paketim ekonomik 250 kapsula!  Vitamina D ka marrë shumë shtyp nga studiuesit dhe profesionistët e shëndetësisë. Është më i njohur për promovimin e shëndetit të kockave, imunitetit dhe emocional. Nivelet optimale të vitaminës D shoqërohen gjithashtu me përmirësimin e forcës së muskujve dhe mirëmbajtjes së presionit të gjakut.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ushqim dhe ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 50 mcg 250%

Back to Top
Product has been added to your cart