Search

In Stock

Vitamin D3 Vaj Kokosi 2000 IU 60 Softgels

Ruan shëndetin e kockave dhe dhëmbëve.
Rrit absorbimin dhe ekuilibrin e kalciumit.
Mbështet funksionin e shëndetshëm të sistemit imunitar.
Mbështet shëndetin kardiovaskular, ekuilibrin e sheqerit në gjak dhe menaxhimin e peshës.

1,000.00L

Në Swanson kemi menduar si ta bëjmë vitaminën D akoma më të mirë! Kombinimi me vaj kokosi e bën pikërisht këtë. Jo vetëm që vaji i kokosit siguron energji të shpejtë, e cila mund të shpërbëhet dhe përdoret shpejt nga trupi, por ndihmon në përthithjen e shpejtë të vitaminës D.

Vitamina D3 vazhdon të vlerësohet nga profesionistët e shëndetësisë dhe të mbështetet nga studime të panumërta shkencore. Ofron benefite si :

PERDORIMI I SUGJERUAR:
Si një suplement dietik, merrni një xhel të butë një deri në dy herë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Mos e vendosni në frigorifer.

Supplement Facts

1 Softgel % Daily Value
Calories 10
Total Fat 1 g 1%†
Saturated Fat 1 g 5%†
Trans Fat 0 g
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 50 mcg 250%
Certified Organic Coconut Oil (Cocos nucifera) 1 g *

†Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart