Search

In Stock

Vitamin D3 Highest Potency 5000 IU 250 Softgels

Mbështet shëndetin e kockave, mirëqenien e imunitetit, mirëqenien kardiovaskulare dhe më shumë
Promovon përthithjen e kalciumit në trup
Sofgel që gëlltiten lehtë

1,290.00L

Marrja e duhur e vitaminës D është thelbësore për shëndetin optimal, por marrja e mjaftueshme e vitaminës D nga dieta juaj ose përmes ekspozimit në diell është e vështirë për shumë njerëz. Për më tepër, aftësia jonë për të prodhuar vitaminë D zvogëlohet me kalimin e moshës. Sipas Institutit Kombëtar të Shëndetit, shumica e njerëzve në Shtetet e Bashkuara konsumojnë më pak se sa rekomandohet sasia e vitaminës D. Merrni vitaminën e diellit në një xhel të butë me Swanson Vitamin D3—forma jonë më aktive biologjikisht e D3.

Përfitimet e vitaminës D variojnë nga përthithja e kalciumit dhe përfitimet në ndërtimin e kockave deri në mbështetjen e funksionit të sistemit imunitar, kardiovaskular dhe nervor. Nivelet optimale lidhen me fuqinë e përmirësuar të muskujve dhe mirëmbajtjen e presionit të gjakut. Suplementet e vitaminës D madje mund të nxisin një humor të shëndetshëm, duke i dhënë më shumë dritë vitaminës së diellit. Në formë të sofgel  që gëlltiten lehtë japin 125 mcg (5000 IU) për porcion të vitaminës D3 (si kolekalciferol).

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një xhel të butë në ditë me ushqim dhe ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse jeni duke marrë ndonjë medikament me recetë ose nëse keni një gjendje mjekësore, veçanërisht hiperkalcemi ose çrregullime të veshkave. Ky produkt duhet të përdoret nën mbikëqyrjen e një profesionisti të kujdesit shëndetësor për të monitoruar nivelet e vitaminës D në gjak. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Nuk është menduar për përdorim nga fëmijët. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Serving Size 1 Softgel

Amount Per Serving % Daily Value
Vitamin D3 (as cholecalciferol)

125 mcg
625%

Back to Top
Product has been added to your cart