Search

In Stock

Shark Liver Oil 60 Softgels

Përmban alkiglicerina për mbështetjen e shëndetit imunitar
Mbështetje tradicionale kardiovaskulare
Ofron squalene – një lëndë ushqyese tradicionale për shëndetin e lëkurës

1,080.00L

Xhelët e butë të vajit të mëlçisë Swanson Shark shumë të absorbueshme japin 550 mg për racion. Vaji i mëlçisë së peshkaqenit ka një histori të gjatë përdorimi tradicional për të mbështetur shëndetin kardiovaskular dhe imunitar. Kjo mund të jetë për shkak të bollëkut të acideve yndyrore omega-3, alkilgliceroleve (AKGs) dhe squalenit. AKG-të janë një lloj lipidesh që posedojnë veti imun-stimuluese dhe janë thelbësore për integritetin e membranës qelizore. Vaji i mëlçisë së peshkaqenit është burimi i pasur i kafshëve të squalenit, një antioksidant i dobishëm me veti zbutëse që mbështesin shëndetin e lëkurës. Lëkura e shëndetshme është linja e parë e mbrojtjes së sistemit tuaj imunitar. Ndihmoni në mbrojtjen e qelizave në të gjithë trupin me përbërjet e vlefshme që gjenden në vajin e mëlçisë së peshkaqenëve.

PERDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një xhel të butë dy herë në ditë me ujë para ngrënies.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Softgel

Amount Per Serving % Daily Value
Calories

10
Shark Liver Oil [providing alkylglycerols (AKG)]

550 mg
*
Squalene (from shark liver oil)

120 mg
*

Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart