Search

In Stock

Zinc Picolinate 60 Kapsula

Mbështet sistemin imunitar, shëndetin e prostatës dhe të shikimit dhe rrit aktivitetin antioksidues
Komponenti thelbësor i një prej enzimave kryesore antioksidante të trupit
Forma e preferuar nga trupi – kërkimet tregojnë se trupi mund të thithë më lehtë zinkun kur khelohet në acid pikolinik

600.00L

Përfitoni sa më shumë nga një suplement zinku me Swanson’s Zinc Picolinate! Zinku është treguar të ketë një rol të rëndësishëm në promovimin e shëndetit imunitar përmes një numri mekanizmash të ndryshëm, duke përfshirë zhvillimin normal dhe funksionin e qelizave që menaxhojnë përgjigjet imune të lindura dhe adaptive. Forcimi i trupit tuaj me suplemente zinku është treguar shkencërisht se ofron mbështetje të fuqishme imunitare kur keni më shumë nevojë për të. Hulumtimet tregojnë se trupi mund të përthithë më lehtë zinkun kur kelohet në acid pikolinik, duke e bërë atë një zgjedhje të zgjuar për sistemin imunitar, mirëmbajtjen e prostatës, shikimin e shëndetshëm dhe më shumë. Kapsulat tona Swanson Zinc Picolinate japin një 22 mg të fuqishëm zinku elementar për të përmirësuar regjimin tuaj ditor të mirëqenies.

PËRDORIMI I SUGJERAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ushqim dhe ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Zinc (from zinc picolinate)

22 mg
200%

Back to Top
Product has been added to your cart