Search

In Stock

Gommes Immunite

Përbërës aktiv natyral të përzgjedhur me rigorozitet, të njohura për tipare të cilat forcojnë imunitetin. Royal Jelly, Propolis, Echinacea, Koper, Vitamina dhe Minerale, për të përballuar ftohjet dhe virozat gjatë ndrimit të sezonave dhe gjatë dimrit.

900.00L

Përbërës aktiv natyral të përzgjedhur me rigorozitet, të njohura për tipare të cilat forcojnë imunitetin. Royal Jelly, Propolis, Echinacea, Koper, Vitamina dhe Minerale, për të përballuar ftohjet dhe virozat gjatë ndrimit të sezonave dhe gjatë dimrit.

Me shije shumë të mirë natyrale të mjedrës PEDIAKID® Immunity goma përtypëse shpejtë do të bëhet mbështetje e domosdoshme e jetës tuaj për rezistencë të organizmit ndaj ftohjeve dhe virozave.

PËRDORIMI: Nga mosha 3 vjeçare 2 goma në ditë. E përshtatshme edhe për fëmijë mbi moshën 15 vjeçare.

PAKETIMI: 60 goma

Back to Top
Product has been added to your cart