MËNYRA E RE E FUQISHME PËR TU HIDRATUAR

Ruajtja e hidratimit të duhur luan një rol të rëndësishëm në promovimin e ushqyerjes qelizore dhe mbështetjen e shëndetit imunitar.

Përfitimet vazhdojnë, me një trup të hidratuar mirë që është i pajisur më mirë për të mbështetur shëndetin kognitiv, shëndetin e kyçeve dhe madje edhe përjetimin e qendrueshmërisë më të fortë në fushë ose në palestër, plus gjumë më të mirë gjatë natës.

Shkurtimisht, qëndrimi i hidratuar është një nga mënyrat më të mira për të promovuar mirëqenien e përgjithshme. Kjo është arsyeja pse Swanson është krenar që ofron përzierje të reja pijesh pa gluten, pa sheqer, të krijuara për t’ju ndihmuar të hidratoheni thjesht!

Çdo paketë e Swanson Simply Hydrate jep dyfishin e fuqisë elektrolitike të markave të tjera, që do të thotë se trupi juaj mund të gëzojë mbështetje superiore hidratimi për përfitime shtesë sa herë që keni nevojë për një nxitje. Elektrolitet mbështesin hidratimin në një nivel qelizor pasi këto minerale thelbësore ndihmojnë qelizat në tërheqjen dhe ruajtjen e lëngjeve për të promovuar ekuilibrin e ujit në të gjithë trupin.

Simply Hydrate ndihmon trupin tuaj të mbajë nivele optimale të elektroliteve të cilat përndryshe mund të humbasin përmes djersës gjatë kohës së aktivitetit. Zëvendësimi i këtyre elektroliteve është i rëndësishëm sepse këto minerale, duke përfshirë kaliumin dhe kalciumin, luajnë një rol vendimtarë për të ndihmuar trupin të dërgojë impulse elektrike kritike, si nga zemra te muskujt, së bashku me promovimin e shëndetit kardiovaskular, gjakut, kockave dhe madje edhe nervave.

Paketat Swanson Simply Hydrate përmbajnë gjithashtu lëndë ushqyese duke përfshirë vitaminën C dhe anëtarët e familjes energjike të kompleksit B të vitaminave. Vitamina C është një antioksidant i cili ka qenë i lidhur me shëndetin e imunitetit së bashku me promovimin e shëndetit të enëve të gjakut, kockave, kërcit dhe indeve të buta si lëkura. Po kështu, vitaminat B, si B12 dhe të tjera të përfshira në përzierjen Simply Hydrate, janë i njohur për nxitjen e prodhimit të energjisë së bashku me mbështetjen e shëndetit të gjakut, nervave dhe trurit.

Pse të hidratoni?
Kur bëhet fjalë për mbështetje superiore hidratimi, Simply Hydrate është në klasën e vet! Kjo përzierje inovative krenohet me një listë përbërësish të mbështetur nga shkenca që është e përshtatshme për vegjetarianët dhe nuk përfshin produkte OMGJ. Për më tepër, Simply Hydrate jep mbështetjen e tij hidratuese pa sheqer dhe është pa gluten për përfshirje në dietë.

Misioni i Swanson është t’ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja shëndetësore kudo që të jeni në udhëtimin e mirëqenies, kjo është arsyeja pse Simply Hydrate është krijuar për të promovuar shëndetin e të gjithë trupit në një mënyrë që është e përshtatshme dhe e shijshme.