Search

In Stock

Vitamin D3 Vaj Kokosi 5000 IU 60 Softgels

Ruan shëndetin e kockave dhe dhëmbëve
Rrit absorbimin dhe ekuilibrin e kalciumit
Mbështet aktivitetin e shëndetshëm imunitar
Mbështet shëndetin kardiovaskular, ekuilibrin e sheqerit në gjak dhe humbjen e peshës

1,350.00L

Merrni një furnizim të përditshëm të vitaminës së diellit me Swanson vitaminë D3 & Vaj Kokosi me fuqi të lartë 5,000 IU. Ideal për njerëzit me ekspozim të kufizuar në diell ose këdo me kërkesa të shtuara për vitaminë D. Për efektivitet optimal është kombinua me vaj kokosi për përthithje më të mirë.

Sasi të mjaftueshme të vitaminës D janë thelbësore për shëndetin e kockave, muskujve, trurit dhe zemrës, si dhe shëndetin e dhëmbëve dhe sistemin imunitar. Nivelet optimale të vitaminës D shoqërohen me përmirësimin e forcës së muskujve dhe mirëmbajtjes së presionit të gjakut.

PERDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një xhel të butë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Softgel % Daily Value
Calories 10
Total Fat 1 g        1%†
Saturated Fat 1 g        5%†
Trans Fat 0 g
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 125 mcg       625%
Certified Organic Coconut Oil  1 g *

†Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

Back to Top
Product has been added to your cart